tiistai 29. marraskuuta 2016

Kirjolohen fileointi




























Vietimme koulussamme ensimmäistä kertaa monialaista ilmiöpäivää 23.11.-24.11. Teemana meillä oli Kemijoki, sillä koulumme sijaitsee aivan Kemijoen rannalla. Ilmiöpäivien aikana saimme huomata, kuinka merkittävästi se vaikuttaa meidän jokaisen elämään ainakin jollakin tavalla. Kotitalouden työpajaan saimme vieraaksi Anna-Leena Inkerön ProAgria Lapista. Anna-Leena näytti jokaiselle ryhmälle kirjolohen fileoinnin ja fileistä oppilaat pääsivät itse valmistamaan lohimedaljonkeja. Päivän menu oli varsinaista lähiruokaa: Lapin puikulaperunoita Pirttikoskelta ja Kemijoessa kasvatettua kirjolohta. Kiitokset Anna-Leenalle sekä kaikille oppilaille hyvin sujuneesta päivästä!


Kerttu-ope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti